Email marketing

Een gemakkelijke en goedkopere vorm van communiceren dan de klassieke post, is uw contacten op de hoogte houden via e-mail. Hier komt uw logo en huisstijl weer naar voor die mee uw professioneel imago bepalen. Wij maken HTML designs, schrijven de teksten, versturen en rapporteren. De frequentie en inhoud van uw boodschappen zijn belangrijk. E-mail marketing is een wezenlijk onderdeel van een goede communicatiemix.

Sociale media

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit de wereld en veranderen de traditionele interactie tussen de producent – het product – de consument – personen. De meest bekende zijn Facebook, Twitter en Linkedin. Een juiste inpassing van sociale media bepalen mee de positionering van het bedrijf en het imago.

Flessenfotografie

Het visuele aspect valt niet te onderschatten, zeker in de sector van wijnen-champagnes-aperitieven en gedistilleerd. Mensen willen zien hoe een fles er uit ziet en er zich mee kunnen identificeren. Het belang van professionele foto's en een professionele nabewerking is dan ook duidelijk. De impact op uw imago en uitstraling is groot.